A hónlapkészítés szükségességéről!

Rohamosan növekszik az üzleti élet minden területén azoknak a vállalkozásoknak a száma, melyek a virtuális világban is megtalálhatók.

A honlapkészítés célja, hogy sokan megismerjék Önt, vagy vállalkozását.

Egyszerű bemutatkozó oldaltól a bonyolult webes alkalmazásig széles a skála a honlapkészítés palettáján, melyben partnerei tudtára adhatja milyen szolgáltatásai, termékei lehetnek szolgálatukra.

A jól struktúrált, tetszetős dizájnú honlap az Ön vagy vállalkozása cégére az interneten, ezért szükséges a weboldal készítés, miként az arculattervezés is..

Ismerősei, üzletfelei a nap 24 órájában tájékozódhatnak Önről, vállalkozásáról, információt szerezhetnek a kínált termékeiről, szolgáltatásáról. Cége illetve személye ismertsége az interneten keresztül nagy mértékben növelhető a honlapkészítés eredményeképpen.

Manapság cca: 20 honlap kerül fel az internetre másodpercenként, ennek ellenére a magyar vállalkozásoknak mindössze 20%-a rendelkezik saját weboldallal, pedig fontos a honlapkészítés, az online megjelenés.

Emellett a téves elképzelés mellett van még két további tévhit, mely nagymértékben elriasztja a vállalkozások vezetőit, tulajdonosait, a magánembereket a honlapkészítés eldöntésétől, a saját weboldal használatától.

1* – Túl bonyolult az elkészítése, a honlap karbantartása.
2* – Drága a honlapkészítés.

Ezek valótlan tévhitek!

Valójában az interneten való megjelenés ma már az üzleti és társadalmi élet minden területén elfogadott, sőt elvárt követelmény.
Mindennapos kérdés az üzleti és a társasági életben: – A weben megtalálom? E-mail címe?

Hogy ne jöjjön zavarba az ilyen kérdések hallatán, ebben tudok segíteni önnek a honlapkészítés átvállalásával, – s emelt fővel adhatja át beszélgető partnerének, üzletfelének a saját honlapja és saját domain nevével végződő e-mail címét tartalmazó névjegykártyáját.

Kapcsolat

Komplex csomagos kínálatunk a honlapkészítés

Ajánlat kérés
Jelenjen meg az Ön cége is és száguldjon az információs sztrádán, lássa vendégül partnereit saját honlapján, mutassa be cégét az interneten, termékeinek önálló webáruház biztosítsa az értékesítést!

Ma már nem lehetetlen, hogy a termékét egy Öntől akár több száz kilométerre lévő internetező vásárolja meg. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget. A honlapkészítés és webáruház készítés ma alapvető szükséglet az üzleti életben.
Van egy régi mondás, mely mára már sajnos elavulttá vált, miszerint a jó bornak nem kell cégér.
Napjainkban igenis kell, szükség van a tudatos, jól átgondolt, és szakmailag jól megtervezett megjelenésre, jelenlétre, az élet minden területén.

A honlapkészítés fontos lépés egy vállalkozás sikeréhez.

A weblap egy reklámszolgáltatás is egyben, a legkorszerűbb, leghatékonyabb marketing fogás lehet, ha megfelelően használja. Sokszor a meglévő weboldal felújítása és a kereső optimalizálás is kiváló eredményeket hoz az értékesítésben.

Ennek az ismertség növelésnek egy formája a honlapkészítés mellett a banner készítés, a megfelelő honlap szerkesztés és a portál vagy webkatalógus ingyenes bannercserével, vagy linkcserével történő népszerűsítése. A banner marketing jó eredményekkel kecsegtető forma. Erről a keresőmarketing és a keresőoptimalizálás részben olvashat az oldalon.
Van rá sok lehetőség, hogy ingyenesen megoldja a honlapkészítés, webáruház készítés feladatát, de ingyen mint tudjuk semmit nem adnak, az ingyen megoldásoknak az ingyenesség nyújtotta gazdasági előny mellett számtalan hátránya is van, elsőképpen a legtöbb esetben a honlapszerkesztő sablonok nehézkes testre szabhatósága, a honlapkészítés, honlapszerkesztés során a keresőoptimalizálás ( seo ) technikai részének behatároltsága. Az ingyenes honlapkészítő programok a legtöbb esetben nem megfelelő kód és oldalszerkezetet készítenek a honlap készítés során. A honlapszerkesztő képes kell, hogy legyen előre látni a honlap későbbi életének, fejlesztésének, módosításának lehetőségeit és céljait, így ennek megfelelően kell elkészíteni a szerkesztés, honlapkészítés során mind a html kódot mind pedig a további php függvények, scriptek alkalmazhatóságának lehetőségét. Biztosak lehetünk benne, hogy ingyen kapott program ezt nem tudja, sok esetben a profi, fizetős alkalmazások sem képesek maradéktalanul teljesíteni az elvárásokat. Ingyenesen elérhető honlapszerkesztő szoftverek, webalkalmazások használatával megfizethetjük az árát sokszorosan a sikernek más területeken, ahol egyébként nem lenne szükség rá.

Honlap marketing

1* A honlap, ha megfelelő szakember készíti el Önnek, csak megkönnyíti az életét, a honlapkészítés csupán annyiba kerül Önnek, hogy megálmodja mit szeretne, s azt megvalósítom.
A weboldala karbantartása nem igényel többet, mint amennyi tudás a Word használatához kell, bármilyen bonyolult rendszerű és tartalmú weboldalt, webáruházat álmodott meg magának, ha a honlapkészítés profi kezekben van!

2* Természetesen a webfejlesztő designer, programozó munkája is pénzt ér, ugyanúgy mint az Öné.
Ezt a pénzt pedig, Ön kell, hogy előteremtse saját vállalkozásával, illetve munkájával.
A kérdés amit el kell döntenie; megéri-e önnek megjelenni a világ legnagyobb hirdetési felületén, a világ legnagyobb cégkatalógusában, a legdinamikusabban fejlődő marketingvilágban, a webfejlesztés, honlapkészítés megéri-e Önnek?

Ha úgy dönt, megéri valamennyi pénzt rászánnia, hogy jelen legyen, mindenképpen szüksége van egy weboldalra.
Ön dönti el mennyit szán rá, hogy olyan képet mutasson az internet világában magáról, vállalkozásáról, amely vonzza a megrendelőket, ismeretséget és ismertséget hoz.

A keresőmarketing és a keresőoptimalizálás a sikeres, hasznot termelő weblap webáruház meglétének első lépcsőfoka, a felhasználóbarát és keresőbarát kialakítással.
Kérem olvassa el a Weboldal típusok menüpontban található rövid, átfogó ismertetőket, hogy megismerje a honlap típusokat, s ki tudja választani a megfelelő weblap fajtát a honlapkészítés igényeinek eldöntéséhez.

Vállalásom; rövid határidőkkel egyedi weblapok kivitelezése, meglévő weboldalak felújítása, bármilyen típusú weboldal készítés, egyedi webdesign.

Ma már mindenki internetezik, még a gázszerelő is!

A modern technológia fejlődésnek mindig is voltak előnyei és hátrányai is. Gondoljunk például az internet megjelenésére. A világhálón ma már szinte bármi elérhetővé és hozzáférhetővé vált, főleg a fiatalok részére. Emiatt sok kritikával is illetik. Gyakran mondják például, hogy a közösségi média erősíti a megfelelési kényszert az emberekben és elvonja a figyelmünket a valódi társadalmi problémákról, és romlik az oktatás színvonala is, mivel a gyerekek nem akarnak annyi mindent megtanulni, ha valaki majd úgyis feltölti azokat az információkat is egy weboldalra. A nyelvművelésre sincs jó hatással, mivel napjainkban már az alacsony iskolázottságúak is hozzáférhetnek ezekhez az oldalakhoz, a tartalmaikat pedig helyesírás szempontjából senki sem ellenőrzi. A magázódás fokozatos eltűnése részben szintén az internetnek köszönhető, mivel sokszor nem tudjuk megmondani elsőre, hogy akivel éppen beszélünk, az idősebb vagy fiatalabb nálunk, illetve milyen viszonyba kerültünk egymással egy közös téma kapcsán. Ennek [...]

Az ágaprítók: A mezőgazdaság hősei

Az ágaprítók olyan esszenciális eszközök a mezőgazdák és kertészek számára, amelyek számos módon segítenek a növények gondozásában és a mezőgazdasági tevékenységekben. Ezek a gépek kiválóan alkalmazhatók a faágak és ágak aprítására, aminek számos előnye van. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan segíthetnek az ágaprítók a gazdáknak és miért fontosak a mezőgazdaságban. […]

Gyerekes családok jolly joker bútora: az ágyazható sarokkanapé

A modern életvitel egyik elengedhetetlen része a praktikusság és a helykihasználás. Különösen igaz ez a gyerekes családokra, akiknek mindig megoldásokat kell találniuk arra, hogy a lakás ne csak kényelmes és esztétikus legyen, hanem funkcionalitásban is kiemelkedjen. Ebben a tekintetben az „ágyazható sarokkanapé” olyan jolly joker bútor, mely minden szempontból megállja a helyét. Vizsgáljuk meg ennek a bútornak az előnyeit, különös tekintettel a vízlepergető és vízzel tisztítható Easy Clean huzatokra. […]

  • kaszinó játékok

Hatékony időbeosztás kaszinó játékok mellett

A rohamosan fejlődő világ sem tudta még megoldani az időbeosztás problémáját, amivel igen sokan küzdenek. Gyakran számomra is nehézséget okoz egy-egy határidős feladat megoldása, de vannak olyan időszakok is, amelyek során folyamatosan gondban voltam, mert nem tudtam, hogyan osszam be úgy az időmet, hogy mindenre és mindenkire jusson bőven. Ma már azonban ott tartok, hogy a legtöbb esetben sikerül megfelelő mértékben szabadidőt összehozzak magamnak, amely időben kikapcsolódhatok egyebek mellett a kaszinó játékok segítségével. Mivel elég érzékeny vagyok a stresszhatásokra, és a szabadidőmben szeretek minél inkább lazítani, gyakran döntök inkább az ingyen kaszinó játékok mellett. Most azonban inkább arra szeretnék kitérni, hogy hogyan is jutottam el idáig, mi az, ami neked is segíthet abban, hogy minden mellett akár még kaszinó játékok kipróbálására is jusson kedved és energiád. Fontos határokat szabni Nem azt mondom, hogy katonás szigorral kell mindenhez és mindenkihez [...]

Hogyan segíti üzleted a keresőoptimalizálás?

A mai világban nem épp a legegyszerűbb egy üzletnek sikeresnek lenni, egy lépéssel előrébb járni a konkurenciánál, és mindig kitűnni valami újjal, amire a potenciális kliensek, érdeklődők felfigyelnek. Szerencsére sok mindent ki lehet próbálni a fenti dolgok elérésére érdekében, és az egyik legbiztosabb lehet a keresőoptimalizálás. A szakemberek remélek, hogy azok a cégek, amelyek komolyan gondolják az egészet és rá szeretnének lépni a siker felé vezető útra, hallottak már erről. Akik nem, azok jól teszik, ha utánaolvasnak ennek. Manapság igazán felkapott a sikerdíjas SEO, amelyik talán az egyik legkifizetődőbb opció a megrendelőknek és egyben egy remek megoldás az keresőoptimalizálás területén dolgozó szakértőknek egyaránt. Ugye a legtöbb esetben az efféle szolgáltatást igénylő megrendelőknek fogalmuk sincs arról, hogy melyek azok a kulcsszavak, amelyekre ideális mennyiségű keresés van. Pont emiatt a megfelelő szavak kiválasztása hosszabb ideig tartó, odafigyelést igénylő dolog, amikor is [...]

IG képgaléria

A honlap készítés során sokszor akadnak meg az alap html ismeretekkel rendelkező emberek a képgaléria elkészítésénél. Ha egyenként kell behívogatni és paraméterezni az oldalon a képeket, ráadásul még valami tetszetős megjelenítéssel is szeretnék megjeleníttetni a képeket, az hosszadalmas programozást, hozzáértést igényel. Nekik lehet segítség a következő ingyenes script, melynek telepítése, használata a végletekig le van egyszerűsítve. A képgaléria demója megtekinthető itt. Az ingyenes IG képgaléria script egyszerűen beüzemelhető képgaléria készítő script. A galériába a képek feltöltése ftp kapcsolaton keresztül a script “kepek” könyvtárába. A script installálása nagyon egyszerű: a script letöltése a script kicsomagolása a config.php fájl valamilyen text-editorral történő módosítása (pl.: notepad++) a config.php fájl elmentése a képek bemásolása a “kepek” mappába a “galeria” mappa feltöltése ftp-n keresztül a tárterületre készen is van […]

Honlap típusok

Honlaptipusok Amint eldöntötte, hogy igen, Önnek szüksége van a webes megjelenésre, valószínűleg nem teljesen látja még tisztán, milyen formában is kellene ezt megtennie. A felmerülő kérdések; weblap típusa a webdesign milyen legyen, szükséges-e a profi arculattervezés, felújítás? Jó, jó, weboldal. De milyen? A kinézettel kapcsolatban is sokak gondolkodnak, de ez bizony egyedi ízlés, és fantázia kérdése a szakmai szempontokon túl főleg. Ami a nagy kérdés, amiről esetleg nincs, vagy csak kevés elképzelése van, az a honlap típusa. Honlap készítés Két főcsoportba sorolhatjuk a weblapokat; értékesítési weblapok és imázs weblapok. Természetesen átfedések vannak a két főcsoportban, a honlap készítés során azonban akár markánsan elkülönülő honlap és tartalmi szerkezetet is ki lehet alakítani a honlapszerkesztés során. Ha még nem tudta eldönteni, hogy értékesítési vagy imázs weblapra van szüksége, bátran keressen meg, és kérje a segítségemet, előfordulhat, hogy Önnek akár ingyenes megoldás [...]

Webáruház indítása

1. Hogyan reklámozhatok az interneten? A gazdasági reklámtevékenységről szóló törvény előírásait természetesen az online reklámok esetében is alkalmazni kell, hiszen az internet e tekintetben sem valamiféle jogon kívüli terület. Az elektronikus kereskedelemről szóló törvény az általános reklámszabályok mellett azonban speciális előírásokat is tartalmaz. Ezek lényege a következőkben foglalható össze: Világosan és egyértelműen azonosítható módon tájékoztatást kell adni az elektronikus hirdetésnek a hirdetés jellegéről, továbbá a hirdető (elektronikus levél esetén a valós feladó) személyéről. Elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl. SMS – „short message service”) útján kizárólag a fogyasztó egyértelmű, előzetes hozzájárulásával küldhető elektronikus hirdetés. Hozzájáruló nyilatkozat bármely olyan módon tehető, amely lehetővé teszi a hozzájáruló nyilatkozatot tevő személy azonosítását, valamint a hozzájárulás önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történő kifejezését. Figyelem! Nem megfelelő a hozzájárulás beszerzésének az a módja, ha a szolgáltató egy kéretlen elektronikus hirdetéssel [...]